WIE WE ZIJN

Luc Vandingenen

Luc is Managing Director en partner van The BEE Ltd. en is medeoprichter en -eigenaar van BTI Studios, een multionationaal audiovisueel lokalisatiebedrijf, waar hij 19 jaar mee aan het roer stond. Vandaag leidt hij The Bee en is hij als docent verbonden aan de vakgroep Bedrijfsmanagement van Thomas More waar hij o.a. Entrepreneurial Management doceert. 

 

Bart Derre

Bart is partner van The BEE en heeft meer dan 25 jaar ervaring als manager, bestuurder en zelfstandig managementadviseur. Bart houdt zich onder meer bezig met het ontwerpen van ondernemende organisaties. Hij combineert dit met het doorgeven van zijn ervaring en kennis als lector en directeur van het E-Lab aan de Hogeschool Gent.. Bart is als externe promovendus verbonden aan de Faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven waar hij onderzoek voert naar het stimuleren van ondernemend gedrag.

Koen Smets

Koen is partner van The BEE en werkt al meer dan 25 jaar met cliënten in de privé- en openbare sector als managementadviseur in het domein van organisatieontwikkeling en verandermanagement. Daarbij combineert hij concepten uit de organisatieleer met inzichten uit de (gedrags)economie. Koen is burgerlijk ingenieur van opleiding en startte zijn carrière in de ontwikkeling van software en hardware in de telecommunicatie-industrie. 

dr. Jimme Keizer

Jimme is partner van The BEE en als assistant professor verbonden aan de Faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven waar hij promovendi en afstudeerders begeleidt op het gebied van ondernemerschap, innovatie –en risicomanagement.  Jimme was voorheen ook lector Innovatief Ondernemen en Risicomanagement aan de Zuyd Hogeschool en meer dan 10 jaar werkzaam als organisatieadviseur.